Tisdag

Redan sista januari. Helt sjukt vad tiden går fort. Men för mig gör det ingenting! Imorgon är det ingen skol för mig, så den dagen kommer nog också gå riktigt fort. I mitt huvud är den här veckan redan förbi och nästa vecka också eftersom vi får en extra dag ledigt så känns det inte allt för jobbigt. Men ska inte ta och skriva en massa strunt här utan istället plugga lite innan jag drar mig mot gymmet!

Vila i frid farfar♥

Sjukt

http://www.kuriren.nu/nyheter/?articleid=6284390

Eye makeup

 

Alla bilder från we♥it

 



21.02

Hemma från gymmet och snart är det dusch som gäller och lite tv. Sen ska jag läsa.

Första dagen på den här veckan är redan avklarad, känns riktigt bra. Imorgon är det tisdag och en riktigt tråkig skoldag. Har skridskor på idrotten men tror jag skippar det och drar till gymmet istället. Känner mig små förkyld igen så har inte stor lust att frysa hela dagen och riksera att bli mer sjuk, inte nu till helgen i alla fall!

Nu mammor & minimodeller


Måndag

Ser verkligen fram emot den här veckan!

Måndag: Skola, tandläkare, träna
Tisdag: Skola, Träna
Onsdag: Happis, Träna
Torsdag: Ida fyller 18 år, skola, fika hemma hos ida
Fredag: Skola, fira Ida
Lördag: Mest troligt kalix och sedan vara och kolla på valpen
Söndag: Ingenting!

Dock är väl inte idag och imorgon de roligaste dagarna!

New; nelly



Ett av linnerna jag bytte till från Nelly. Skulle få 2 andra men de tog slut och mamma beställde ett som jag fick sen. Får se om jag orkar fixa en bild på den också!

Mineralpuder: bareMinerals vs. TiKei

Har nu under en tid testat två olika mineral foundation i puderform. Ena lyx och andra budget tycker jag att man kan jämföra de som.
Så här tycker jag om de båda.





Bare minerals

Fick ett startkit i julklapp som innehåller;
  • 2 foundation
  • 1 mineral veil
  • 1 All Over Face Colour
  • Multi-Tasking Minerals bisque
  • Maximum Coverage Concealer Brush
  • Flawless Application Face Brush
  • Full Flawless Face Brush
  • Dvd- skiva om hur man använder bare minerals smink
Jag tycker om den här foundationen, den täcker ganska så bra och ser naturligt ut och så vidare. Men, efter ett tag fick jag utslag i ansiktet och jag vet inte om det var av denna. Har i alla fall slutat använda den nu och ska vänta nån vecka innan jag börjar igen och se om det var från den eller vad det var. Det innehåller ett ämne som jag inte minns just nu vad det heter som många är känslig mot. Priset är en annan sak som är väldigt negativt fast jag har hittat en sida från England där den kostar ungefär 500 kr och det är gratis frakt!




TiKei;
Denna foundation älskar jag verkligen. Den är billig, täcker bra och den här innehåller inte det ämnet som många är känsliga mot. Har inte så mycket mer att säga om produkten. Den finns att beställa här och en stor burk kostar 129 kr vilket är väldigt billigt. Finns även en massa annat mineral smin att beställa därifrån bland annat ögonskuggor!

Ett stort + är att de finns en färg där som passa alla i princip. Kolla här för att se vilken färg du behöver. Man kan även beställa hem små provburkar för 10 kr. Jag själv har N2 på min, N är att jag har neutral hudfärg som drar lite mot det gula och 2 att för mycket ljusa hudtoner.


Jag tycker om båda som sagt men Tikei är nog ändå min favorit just eftersom den är mycket billigare.



Uppdatera sidan!

Gjorde en snabb header som känns lite mer personlig än min förra. Får se när jag orkar ta tummen ur och göra en bättre design, gissar på att det tar ett bra tag i alla fall!


Söndag

Vaknat kvart över 7 idag, lega och försökte somna i typ en timme tills jag gav upp och pluggade finska istället. Resten av dagen kommer också bestå av plugg och en promenad tror jag att jag ska försöka hinna med.


Ingen vettig dag idag. Hörs imorgon!


Så sant.



23:46

Älskar kvällar som den här. Film, prat, skratt och mys med fina människor.
Nu ska sminket bort och jag ska hoppa under täcket för att få lite sömn!


Fredag

Slutat skolan tidigt idag för vi hade prov sista timmen som jag tror gick bra. Efter skolan drog jag och Bella och sola nu hemma. Har hunnit duscha och nu tänkte jag städa i rummet för ikväll kommer lite folk hit. Får se vad vi hittar på.


Hahaha!


20:57

Min kondition är påväg tillbaka till mig! Orkar mer och mer för varje gång jag springer. Känns riktigt härligt. Nästa vecka ska jag försöka komma igång på riktigt med träningen. Inte äta godis alls heller under hela februari månad i alla fall. Nu hoppa in i duschen och efter det kolla biggest looser för att hitta ännu mer motivation till att träna!


In my dreams you are mine but in my life you are a dream


17:18

Så sjukt less!


Torsdag

Har varit bortskämd hela veckan och slutat tidigt förutom idag. Så efter skolan var ryggen helt slut. Men nu efter att ha legat och pluggat geografi ett tag så är det bättre. Ska fortsätta plugga geografi nu och senare ikväll är det träning som gäller. Fredag imorgon och jag har sovmorgon och slutar tidigt. Tror inte det kan bli så mycket bättre!


22.03


Weheartit

Bra dag.

-Kort skoldag idag
-Bokanalys i engelska bortgjord
-Stockholm med Samhälls B i Juni
-2 skoldagar kvar till helg!

Nu plugg innan jag beger mig ut på en promenad.


Kapplandet's kennel





Bilder lånade från kapplandet's kennel.
Klicka på bilderna för att komma till hemsidan

NEW; H&M



Höhö inte alls dammiga !

12.50

Hemma från skolan. Har hunnit äta och nu ska jag lägga mig i soffan för att plugga.


Tisdag

Iväg till skolan på ett tag. Matte, idrott och historia sen slut för dagen. Får se om jag orkar dra mig till gymmet när jag slutat eller om det blir ikväll.

Hörs senare.


22.24

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva. - Joan Baez


Dark Navy and Twinkle

Jag som ansträngde mig och när jag målade och tyckte det såg så fint ut...


Bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin


Måndag

Det här kommer vara en ganska så händelselös vecka. Som tur är slutar vi till lunch både imorgon, på onsdag och fredag. Har bara en jobbig skoldag kvar den här veckan. Nästa vecka tror jag kommer bli en riktigt bra vecka i alla fall. Vad som händer ids jag inte skriva nu, men det kommer ni säkert få veta under nästa vecka.

Nu ska jag i alla fall ta en powernap innan jag sätter igång med pluggandet.


Turkiet 3-7/8 2011

19.13

Ifall det kommer upp en ruta där ni ska skriva lösenord och användar namn så är det bara att trycka avbryt. Har försökt fixa det så det borde vara borta. Men ifall att!

Söndag

Har länge tänkt skaffa mig en ny blogg. Så i början på det här året tog jag tag i det. Har hållt på med designen sen dess, och den är inte ens klar än. Men det får duga med det här till en början. Tog bara någon random bild från datan till headern. Det kommer en bättre nångång.

Får se sen när jag orkar och hinner fixa designen bättra också.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0